top of page

MAAR JIJ HEBT TOCH ELKE DAG EEN GOEDE DAG?!

Dat je optimistisch in het leven staat betekent niet automatisch dat je:

👉🏻 elke dag een fijne dag hebt;
👉🏻 geen tegenslag meer kent;
👉🏻 geen verdriet meer ervaart.

Het houdt in dat je ONDANKS je huidige omstandigheden, er tóch het beste van probeert te maken. En dat lukt ook echt niet elke dag, zeker niet als je nu door een moeilijke periode gaat.

Een optimistische levenshouding houdt wél in dat je:
🌿 je bewust ben van de mooie en goede momenten van je k*tdag;
🌿 dankbaar bent voor de dingen die je wél hebt en wél lukken;
🌿 elk moment op de dag kan en mag beslissen om deze te verbeteren of te veranderen;
🌿 verdriet er gewoon laat zijn. Het is beter om het eruit te gooien dan er mee te blijven worstelen;
🌿 je elke dag op mag staan met de intentie er een fantastische dag van te maken!

Optimistisch in het leven staan maakt je emotioneel veerkrachtiger. Dat betekent dat jij beter tegen een stootje kunt, omdat je weet hoe je je weer moet herpakken 😊

En dat is precies waar ik je mee kan helpen!

Over: Tekst

OVER

Here's why I started

13 jaar geleden werd ik per toeval benaderd om een cliënt aan huis te begeleiden vanuit een PGB (Persoons Gebonden Budget). Dit beviel zo goed dat ik dit al die jaren ben blijven doen. Inmiddels hebben verschillende cliënten de revue gepasseerd, met diverse problematiek (zowel psychisch als lichamelijk) en met een leeftijd tussen de 1 en 84 jaar.

Toen we in maart 2020 door een kleine Corona pandemie werden overvallen, werd het begeleiden en coachen aan huis ineens een stuk lastiger en daardoor had ik zeeën van tijd.

Ik wilde deze tijd nuttig besteden en ben daarom gestart met online coaching - ik had inmiddels ruime ervaring opgedaan tijdens mijn opleiding en tijdens het begeleiden van mensen aan huis - en ben tevens gestart met podcasten om wat hoognodige positiviteit te verspreiden.

Ik heb inmiddels onwijs veel leuke klanten mogen helpen en coachen. Met zowel 1:1 trajecten maar ook met mijn online cursussen en programma's

Eline-Verbeek-kennismaken
Over: Over

In de afgelopen 10 jaar heb ik op persoonlijk vlak een hele ontwikkeling en groei doorgemaakt. Ik heb in mijn jeugd lichamelijk en psychisch mishandeld. Daardoor heb ik een eet- en koopverslaving ontwikkelt, waarvoor ik behandeld ben.

Om de heftige gebeurtenissen uit het verleden een plekje te geven, heb ik diverse therapieën gevolgd en verschillende psychologen bezocht. Één ding viel me altijd op: als je hulp nodig hebt dan moet je héél lang wachten!

Over: Tekst

DAT MOET TOCH ANDERS KUNNEN!

Daarom ben ik in april 2020 gestart met online coaching. Online omdat dit heel laagdrempelig is. Géén wachtlijsten, geen doorverwijzing van je huisarts, je hoeft de deur er niet voor uit en direct hulp zodra jij deze nodig hebt.

Ik ben gespecialiseerd in gedragsverandering en positieve psychologie. Ik heb daarvoor de benodigde ervaring op gedaan tijdens mijn studie, in de praktijk en ben tevens ervaringsdeskundige! 

Omdat ik zelf zoveel heb meegemaakt de afgelopen paar jaren, kan ik mij makkelijk in jouw situatie inleven. Hierdoor voel jij je snel op je gemak en kun je snel progressie maken.

Daarnaast is mijn coachingsstijl praktisch en hands-on: vol praktische tips en tools die jij direct kan inzetten om weer meer positiviteit te ervaren in jouw leven!

Maar ik kan uiteraard niet iedereen helpen - ik ben Jezus niet ;) 

Dus wil jij weten of wij een match zijn? Klik dan op onderstaande knop om een gratis intake gesprek te boeken. Geen match? Dan verwijs ik je graag door.

Over: Tekst

IK HELP JOU ..

  • om te denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen

  • jarenlange (denk)patronen te doorbreken

  • positief te denken en in het leven te staan

Over: Tekst
smartmockups_kffh4m51.png

MIJN MISSIE

Het is mijn levensmissie om er voor te zorgen dat als iemand op dit moment meemaakt wat ik heb meegemaakt, diegene zich niet zo alleen hoeft te voelen als ik mij altijd heb gevoeld. 

Ik ga daarom alle taboes uit de weg, en maak hetgeen wat ik heb meegemaakt bespreekbaar in mijn podcast. 

Er is uit elke situatie - hoe heftig ook - altijd iets moois en iets positiefs te halen. Door alles wat je mee maakt in je leven groei en ontwikkel je als persoon. Je hebt altijd zelf de keuze hoe je omgaat met hetgeen wat je hebt meegemaakt.

Ik help en leer je graag op een positieve manier te kijken naar de dingen die je hebt meegemaakt. Zo krijg ook jij weer een optimistische blik op de toekomst en dat gun ik je zo!

Over: Afbeelding

ACHTERGROND

DIPLOMA'S

  • Sociaal Cultureel Werk (MBO)

  • Cultureel Maatschappelijke Vorming (HBO)

  • Verslavingskunde (HBO)

CERTIFICATEN TRAININGEN

  • Driedaagse training coachingvaardigheden (Boertien Vergouwen Overduin) op 06-07-2016 afgerond.

Over: Lijst

LET'S CONNECT!

Instagram

@elineverbeek_onlinecoaching

Over: Tekst
Over: Instagram
bottom of page