1:1 coaching

"Maar jij hebt toch elke dag een goede dag?!"

 

Dat je optimistisch in het leven staat, betekent niet automatisch dat je:

πŸ‘‰πŸ» elke dag een fijne dag hebt
πŸ‘‰πŸ» geen tegenslag meer kent
πŸ‘‰πŸ» geen verdriet meer ervaart

Het houdt in dat je ONDANKS je huidige omstandigheden, er tóch het beste van probeert te maken. En dat lukt ook echt niet elke dag, zeker niet als je nu door een moeilijke periode gaat.

Een optimistische levenshouding houdt wél in dat je:
🌿 je bewust ben van de mooie en goede momenten van je dag (ja, die zijn er zelfs als je een k*tdag hebt πŸ˜‰)
🌿 dankbaar bent voor de dingen die je wél hebt en wél lukken
🌿 elk moment op de dag kan en mag beslissen om deze te verbeteren of te veranderen
🌿 verdriet er gewoon laat zijn! Het is oké om je verdriet te voelen en het eruit te laten lucht enorm op
🌿 je elke dag op mag staan met de intentie er een fantastische dag van te maken!

Optimistisch in het leven staan maakt je emotioneel veerkrachtiger. Dat betekent dat jij beter tegen een stootje kunt, omdat je weet hoe je je weer moet herpakken 😊

En dat is precies waar ik je mee kan helpen!


Werkwijze

Praktische coaching: direct aan de slag

Mijn coachingsstijl? Lekker praktisch en direct. Je krijgt tips en tools om meteen meer positiviteit in je leven te brengen. We focussen op nu en de toekomst, in plaats van te graven in het verleden.


Plan jouw gratis intakegesprek

Ik kan niet iedereen helpen - ik ben Jezus nietπŸ˜‰. Maar ik kijk graag of we een goede match zijn. Plan via onderstaande knop een gratis intakegesprek van 30 minuten in. Geen match? Dan verwijs ik je met liefde door.


Aanbod

Gratis en vrijblijvend kennismaken

Telefonische intake van 30 minuten

4 weken 1:1 coaching

4 sessies van 60 minuten

Via ZOOM

 

8 weken 1:1 coaching

8 sessies van 60 minuten

Via ZOOM

 

Losse coachingssessie

1 sessie van 60 minuten

Via ZOOM

 


Reviews

Ik ben in een enorme burn-out terecht gekomen. Ik liet me begeleiden door een psycholoog maar voelde dat dit niet voldoende was, deze luisterde heel goed en ik kon mijn verhaal ook echt kwijt. Maar ik wou ook echt aan de slag met tips & tricks en concrete dingen om deze situatie aan te pakken.

 

Vanaf het eerste gesprek voelde ik direct een klik, alsof we al jaren vriendinnen waren. Eline liet mijn ogen opengaan, en leerde me om samen tot inzichten te komen, ze gaf me effectieve opdrachten om actief mee aan de slag te gaan en liet me ook op een andere manier naar mezelf kijken. Ik leerde mezelf op zo een andere manier kennen en we maakte ontzettende progressie op korte tijd.

 

Bedankt Eline om mee te werken aan mijn nieuwe ik 😊

Liesbeth


Ik luisterde al een tijdje naar Eline haar Positieve psychologie podcast op Spotify. In een korte tijd ben ik tips gaan toepassen op mijn dagelijks leven en ben ik kleine gewoonten gaan aanpakken.

Op het moment dat ik in een flinke dip zat qua privé/werk kwam Eline als eerste bij mij op als coach. De klik was er meteen en ze heeft mij door middel van 1 op 1 coaching er weer aardig bovenop gekregen! Doordat ik al ervaring had met diverse vormen van therapie, wist ik dat ik op dat moment meer op zoek was naar een coach. Iemand die in het hier en nu mij kan helpen i.p.v. alles in het verleden (over)analyseren. Eline is heel realistisch, luistert goed en dacht goed met mij mee. Ik heb nooit het gevoel gehad dat ze mij 'beoordeelde'. In de coaching kreeg ik praktische opdrachten die ik direct kon toepassen, waarvan ik nog steeds profijt heb! 

 

Romana


Eline heeft me mega goed geholpen, waardoor ik nu zoveel meer zelfinzicht heb gekregen en mijn hoofd niet één mega grote chaos meer is. Ze is eerlijk tegen me geweest, heeft mij accountable gehouden, mij verder geholpen en ze heeft mij kennis laten maken met dingen waarvan ik het bestaan niet wist.

 

Ze luisterde naar mij zonder oordeel, liet me zijn wie ik was, zette me aan het werk, had vertrouwen in mij en proostte mee met mijn successen: hoe groot of klein ze ook waren.

 

Wat een inzicht. Wat een groei. Wat een plezier. πŸ’›

 

Emma


FAQ

"Wordt de 1:1 coaching vergoed door mijn zorgverzekeraar?"

Goed nieuws! Hoewel coaching meestal niet in het basispakket zit (en niet door de zorgverzekering wordt vergoed), zijn er gelukkig een aantal interessante andere opties om de kosten (gedeeltelijk) vergoed te krijgen:

Via je werkgever

Vaak reserveert een werkgever een opleidingsbudget per medewerker. Het is mogelijk dat in je CAO een persoonlijk opleidingsbudget is opgenomen. Omdat dit een coachingstraject voor persoonlijke ontwikkeling betreft, mag dit budget hiervoor ingezet worden.

Informeer bij de HR-manager wat voor jou de mogelijkheden zijn en/of check je CAO.

Via de Arbodienst van je werkgever

Ben je aan het herstellen van een burn-out of een andere ziekte? Werkgevers zijn na overleg met de bedrijfsarts vaak bereid om kosten voor coaching te vergoeding in het kader van Wet Verbetering Poortwachter. Ik adviseer je in dit geval om contact op te nemen met je bedrijfsarts en/of werkgever om de mogelijkheden te onderzoeken.

Via het UWV of PGB (Persoons Gebonden Budget)

1:1 coaching
Heb je een uitkering, ontvang je PGB-budget of heb je een WMO-indicatie? Informeer dan bij het UWV of de Sociale Verzekeringsbank of een coachingstraject vergoed kan worden.

Ambulante begeleiding
Het is uiteraard ook mogelijk om begeleiding aan huis af te nemen via jouw PGB- of WMO-budget. Je kan contact met mij opnemen via het contactformulier. Vermeld daarin wat voor hulp en/of ondersteuning je nodig hebt, op welke dag(en) en hoeveel uur het betreft.

Indien ik kan voorzien in jouw hulpvraag, kom ik graag bij je langs om persoonlijk kennis te maken. Klikt het? Dan gaan we samen aan de slag!

Via de belastingdienst

Particuliere klanten

Wanneer je als particulier de kosten voor coaching zelf betaalt, dan kun je deze kosten inclusief de BTW als scholingskosten aftrekken. Het doel van het traject moet dan gericht zijn op het peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheid die je nodig hebt voor het verwerven of behouden van inkomen uit arbeid. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de Belastingdienst.

(Zelfstandig) Ondernemers

De kosten voor coaching zijn voor (zelfstandige) ondernemers aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten.