SUMMER OF SELFCARE

Kopie van Kopie van Highway to Happiness
 

JE HOORT HET STEEDS VAKER ..

De term selfcare zien en horen we steeds vaker voorbij komen. En dat is ook niet gek, want steeds meer mensen ervaren een burn-out, een depressie of gewoonweg heel veel stress. Goed voor jezelf zorgen is enorm belangrijk, stiekem weten we dat allemaal wel. Maar als we eens goed kijken naar selfcare, wat is de betekenis dan precies?

Selfcare betekent letterlijk zelfzorg. Denk eens aan de laatste keer dat je helemaal relaxed, vol energie of geïnspireerd was. Waardoor voelde je je zo? Was het een luie zondagochtend waarop je lang uitsliep, kwam het doordat je een persoonlijk record rende, of raakte je in contact met een oude vriend?

Wat jouw idee van selfcare ook is, het telt.

 

WIL JIJ ..

  • leren wat selfcare voor jou betekent?

  • praktische tips hoe je beter voor jezelf kunt zorgen en meer tijd voor jezelf kan maken?

  • vaker ontspannen?

  • meer aan jezelf denken?

  • jezelf op de eerste plaats leren zetten?

 
Kopie van Kopie van Highway to Happiness

DAN IS SUMMER OF SELFCARE ZEKER IETS VOOR JOU!

In twee sessies van 40 minuten duiken we de diepte in. We ontdekken samen wat selfcare voor jou betekent en maken een op maat gemaakt plan waarmee je daarna zelfstandig aan de slag kan.

En dat voor maar €77,- (incl. BTW)! 

 
Er kan nog niets worden gereserveerd. Kom later terug.
 

REVIEWS SUMMER OF SELFCARE

 
Review-Summer-Of-Selfcare

Eline is een fijne coach die heel goed met je meedenkt. Ze weet de juiste vragen te stellen, waardoor je direct al nieuwe inzichten krijgt. Heel bijzonder! Bedankt voor al je hulp en inspiratie.

Denise van Rooy