BTH Teachable (4).png
 

DOWNLOAD HIER DE REPLAY VAN DE WEBINAR OVER GEDRAG & GEWOONTES

Let op: check je SPAM-box als je niks ontvangen hebt!

 

"VANAF MAANDAG GA IK ÉCHT OP DIEET"

We have all been there.


Een goed voornemen. Gemotiveerd aan de slag. En na een paar weken weer vervallen in oud gedrag ..

 

Gewoontes. We hebben ze allemaal. Goede en slechte.

Wist je dat niemand behalve jijzelf kan bepalen of iets een goede of een slechte gewoonte is? Dat is namelijk een mening. Ik kan tegen jou zeggen dat roken een slechte gewoonte is, maar misschien vind jij dat juist een goede gewoonte omdat je er zo lekker van ontspant.

Iets wordt pas een slechte gewoonte wanneer jij er zélf last van hebt. Slechte gewoontes zijn vaak hardnekkig. Je hersenen zijn namelijk dól op herhaling! Dus ook al doe je iets waar jij zelf niet blij mee bent, je hersenen zullen hun best doen om jouw slechte gewoonte in stand te houden.

Maar, wist je dat het absoluut mogelijk is om dit patroon te doorbreken? En dat een makkelijke manier bestaat om slechte gewoontes af te leren en goede gewoontes aan te leren?

 

Ik weet als geen ander hoe frustrerend het is om ergens gemotiveerd aan te beginnen en toch weer te vervallen in oud gedrag.

Zo heb ik minimaal 10 verschillende diëten geprobeerd, minimaal 5 verschillende sportabonnementen gehad waarbij ik vooral betaalde - maar niet ging -, kasten vol met sportkleding, bergen motivatie. En tóch ging ik iedere keer na een paar weken proberen weer de mist in. Terwijl ik wel héél graag wilde veranderen. Waarom lukte het me toch niet?! Zó frustrerend!


Inmiddels weet ik precies wat ik moet doen om gedrag blijvend te veranderen. Een steengoede voorbereiding, inzicht in gedrag- en gedachtepatronen én een fail-proof plan voor een terugval in oud gedrag. Dit alles samen zorgt ervoor dat je elke gewenste gewoonte eigen kan maken.

Deze methode heb ik in een online programma gegoten, zodat ik jou kan helpen dit patroon voor eens en voor altijd te doorbreken.

 
Eline-24.jpg

RESET JE MINDSET IN 12 WEKEN MET BREAKING THE HABIT

Breaking the Habit is hét online programma wat jij nodig hebt om met gemak die so much desired nieuwe gewoonte jou volledig eigen te maken, zodat je erna denkt: waarom heb ik dit eigenlijk niet eerder gedaan?

Dit 12 weeks programma programma is jouw op het lijf geschreven als:

 • je klaar bent met elke keer maar opnieuw proberen zonder blijvend resultaat;

 • je op een positieve manier jouw patronen wilt doorbreken;

 • je wilt leren wat jouw persoonlijke valkuilen zijn. Niet alleen dat, je ziet ze voortaan van mijlenver aankomen, zodat jij een terugval doorbreekt en voorkomt;

 • je inzicht wilt in jouw gedachtes en deze wilt vervangen voor helpende gedachtes, waardoor veranderen een makkie wordt;

 • je exact wilt weten welke stappen jij moet zetten om jouw doel te bereiken;

 • is door jouw fail-proof plan die nieuwe gewoonte binnen no time een goede gewoonte. Waarom heb je dit niet altijd zo gedaan?!;

 • is iedereen kapot jaloers omdat jij een nieuwe goede gewoonte hebt aangeleerd. Ja, je doet het voor jezelf, maar toch.

 

Start vandaag nog met Breaking the Habit. Je hebt letterlijk niks te verliezen!

Bedenk hoeveel tijd, hoeveel geld en hoeveel frustratie je jezelf kan besparen door nu één keer goed door te pakken.


Breaking the Habit is zo ontwikkeld dat je via deze methode niet één, maar meerdere goede gewoontes kunt aanleren.

Denk bijvoorbeeld aan:

 • Meer bewegen;

 • Gezonder eten;

 • Minder schermtijd;

 • Meer water drinken;

 • Meer slapen;

 • Vaker lezen;

 • Meer tijd voor jezelf!

Hoe lekker zou het zijn als je dat bereikt hebt?

 

Je wil iets aanpakken.

En wat het ook is, je hebt alles al in je om dat te realiseren!


Je hebt alleen een beetje hulp nodig. Zeg maar een accountability buddy. Anders was die ene gewoonte allang de jouwe, toch?


Dat is precies waarom ik dit programma heb gemaakt, zodat uitstelgedrag en excuses je niet meer in de weg staan.


Dus wat zeg je ervan, ga jij eens en voor altijd jouw doelen CRUSHEN?


Dan is dit programma exáct wat jij nodig hebt. 

 
 
163525427_472555510450755_30318640071150

Rose-Marie

Toen ik aan het begin stond van dit programma had ik geen idee wat ik kon verwachten. Natuurlijk heeft Eline al heel veel verteld van te voren maar je weet simpel weg niet hoe het je leven kan veranderen.


Wat zo mooi aan dit programma is, is dat je echt begint met een stabiele basis. Wat wil je veranderen, waarom doe je dit en vooral hoe ga je dit aanpakken zijn wel drie grote rode lijnen geweest door dit programma heen. Door deze fundering te leggen kan je jouw doel beter omschrijven en weet je ook waar de eventuele knelpunten zitten. Je krijgt niet alleen beter inzicht in je gewoonte maar je krijgt ook beter inzicht in je valkuilen.

Wat heb voornamelijk heb geleerd bij Breaking the Habit is om een helder plan te maken van te voren. Zo heb ik geleerd om mijn eigen valkuilen te ontdekken en ook te weten hoe ik daar weer uit moet komen. Ik heb meer inzicht gekregen in waarom ik het op bepaalde momenten even moeilijk heb. Vooral de valkuilen leren herkennen, er uit stappen en weer door gaan heeft mij enorm geholpen met waar ik nu sta. Mijn eerste minidoel is behaald en nu ben ik bezig met mijn 2e minidoel.


Ik zit niet alleen lekkerder in mijn vel na het doorlopen van dit programma, ik voel me zelfverzekerder en kan ook veel meer op mezelf vertrouwen. Kortom, ik ben er nog niet maar ik ga er zeker weten komen!

NU GEEN UITSTELGEDRAG OF EXCUSES MEER.

Jij gaat dit nailen. I got your back.


Zet die eerste stap richting jouw droom-habit en start met Breaking The Habit. Dan ben jij all set om ‘ik zou zo graag…’ te veranderen in ‘oh, dit doe ik al heel lang zo’.


En om je een extra zetje te geven, krijg je van mij 30 euro (ja ja, ZOVEEL) korting met kortingscode IKSTARTVANDAAG.

Stel dat voornemen niet te lang uit, want deze korting is beperkt geldig en de aanmeldingen gaan hard!

 

YES! NIEUWE HABITS ALSJEBLIEFT!

 
 

Liever in termijnen betalen? Dat is mogelijk. Klik hierboven op de afbeelding voor de verschillende betaalplannen van Partial.ly